نحوه تغییر نام کاربری PSN

دسته بندی ها :
نحوه تغییر نام کاربری PSN

مواردی که باید قبل از تغییر نام کاربری به آن‌ها دقت کنید

همه بازی‌ها و برنامه‌های پلی استیشن ۴، پلی استیشن ۳، ویتا و سایر سیستم‌های سونی از قابلیت تغییر نام کاربری پشتیبانی نمی‌کنند و اگر ID خود را تغییر می‌دهید:

  • ممکن است محتوایی که برای بازی خود خریداری کرده‌اید (از جمله پرداخت‌های درون برنامه‌ای) از دسترس خارج شوند و اضافه‌شونده‌ها و پول‌های مجازی با نام کاربری جدید هماهنگ نباشند.
  • ممکن است فایل‌های ذخیره مربوط به پیشروی خود در بازی را از دست بدهید و اطلاعات لیدربورد و تروفی‌ها هم از بین بروند.
  • احتمال دارد بخش‌هایی از بازی‌ها و برنامه‌ها به صورت آفلاین یا آنلاین کارایی درست خود را از دست بدهند.
  • احتمال دارد نام کاربری قبلی شما در مواردی برای دوستان شما و خودتان نمایش داده شود.

محدودیت‌های تغییر نام کاربری در جریان آپدیت آزمایشی

  • اولین مرتبه تغییر برای همه کاربران رایگان است.
  • کاربر برای دومین مرتبه باید ۹.۹۹ یورو (معادل ۷.۹۹ پوند) پرداخت کند. دارندگان اکانت پلاس ۵۰٪ تخفیف می‌گیرند.
  • اگر خطایی بر طبق قوانین شبکه پلی استیشن از نام کاربری قبلی شما سر زده باشد، نمی‌توانید در آینده به آن نام کاربری بازگردید.
  • در جریان نسخه آزمایشی، هر کاربر تنها یک مرتبه می‌تواند به نام کاربری قبلی خود برگردد.
  • ممکن است حتی بعد از بازگشت به نام کاربری قبلی هم بعضی از مشکلات سر جای خود باقی بمانند، از جمله ایرادات پیش‌آمده در مورد محتویات خریداری شده یا فایل‌های ذخیره.
  • اگر قصد بازگشت به ID قبلی را دارید، بهتر است هرچه زودتر این کار را انجام دهید. زیرا ممکن است ایراداتی در ارتباط با هماهنگی خریدارها و فایل‌های ذخیره ID جدید با قبلی ایجاد شود.
  • اکانت‌های فرعی (Sub-Accounts) قابلیت تغییر نام کاربری را ندارند.
  • بعد از تغییر نام کاربری، ممکن است بعضی از برنامه‌ها و سرویس‌ها با چند ساعت تأخیر ID جدید شما را نمایش دهند.

این پروسه البته بدون مشکل نیست. سونی اعلام کرده است که برخی از بازی‌ها احتمالا و برخی دیگر نیز قطعا با این عمل مشکل خواهند داشت و قبل از تغییر نام کاربری باید به این مسئله توجه کنند. این مشکلات شامل پاک شدن یا تغییر در فایل سیو بازی‌ها، مشکلات در اتصال به سرویس‌های آنلاین و تروفی‌ها می‌شوند.

لیست بازی‌هایی که احتمالا بعد از تغییر نام کاربری با مشکل مواجه می‌شوند:

– Absolver: Downfall

– Assassin’s Creed IV Black Flag

– Big City Stories

– Bloodborne

– Call of Duty: Ghosts

– Crossout

– Dark Souls II: Scholars of the First Sin

– Dark Souls III

– Dragon Quest Builders

– FIFA 17

– Gauntlet: Slayer Edition

– God Eater 2 Rage Burst

– Grand Theft Auto V

– Gundam Versus

– Guns Up!

– Injustice 2

– Killzone Shadow Fall

– Marvel vs. Capcom Infinite

– MLB The Show 17

– Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

– Naruto Shippuden: Storm Trilogy

– Naruto Storm: Road to Boruto Expansion

– NBA 2K19

– PlayStation VR Worlds

– Rock Band 4

– Rocksmith 2014 Edition Remastered

– The Last of Us Remastered

– Titanfall 2

– Trackmania Turbo

– Trove

– Uncharted 4: A Thief’s End

– Uno

– Warframe

– Wipeout Omega Collection

لیست بازی‌هایی که پس از تغییر نام کاربری قطعا دچار مشکلاتی مانند از دست رفتن فایل سیو یا تروفی خواهند شد:

– Disc Jame

– Everybody’s Gold

– Just Dance 2017

– LittleBigPlanet 3

– MLB 14 The Show

– MLB The Show 16

– MLB The Show 15

– Onrush

– The Golf Club 2

– Worms Battlegrounds

برای تغییر نام کاربری خود دو راه وجود دارد.

تغییر نام کاربری از طریق پلی استیشن ۴:

در کنسول پلی استیشن ۴ وارد Settings شوید.

وارد منوی Account Management شوید.

گزینه Account Information را انتخاب کنید.

گزینه Profile را انتخاب کنید.

گزینه Online ID را انتخاب کنید.

پلی استیشن به شما ضوابط تغییر نام کاربری را یادآوری می‌کند. گزینه Continue را انتخاب کنید.

نام کاربری مورد نظر خود را وارد کنید.

تغییر نام کاربری از طریق وبسایت:

در وبسایت پلی استیشن، وارد حساب کاربری خود شوید.

گزینه PSN Profile را انتخاب کنید.

روبروی نام کاربری شما، گزینه Edit مشاهده می‌شود. آن را انتخاب کنید.

ضوابط تغییر نام کاربری به شما یادآوری می‌شود. گزینه Accept را انتخاب کنید.

ضوابط تغییر نام کاربری به شما یادآوری می‌شود. گزینه  Continue را انتخاب کنید.

نام کاربری مورد نظر خود را وارد کنید.

در صورتی که می خواهید نام کاربری قبلی شما تا ۱ ماه به دوستان شما مانند شکل زیر نمایش داده شود گزینه اول را انتخاب کنید در غیر این صورت گزینه دوم را انتخاب کنید.

گزینه Continue را انتخاب کنید.

گزینه OK را انتخاب کنید.

بار دیگر یادآور می‌شویم که این عمل ممکن است باعث پاک شدن سیو یا از دست رفتن تروفی برخی بازی‌ها شود و مسئولیت آن بر عهده خود شماست.

مطالب مرتبط

نظرات شما

0